Findigit

Over Findigit
Wie en wat is findigit

Findigit is een eenmans bedrijf. Patrick Schalkwijk is mijn naam en ik verzorg voor particulieren en bedrijven, IT oplossingen. IT oplossingen in de breedste zin van het woord. Maar hoofdzakelijk komt het er op neer dat ik de door u gewenste applicatie zal ontwikkelen.

Sinds 2006 ben ik als freelancer de extra hulp die bedrijven en particulieren nodig hebben bij hun software-ontwikkel-traject. Dit zijn soms Windows-applicaties, webapplicaties of een platte internet website. Deze producten zijn allemaal ontwikkeld met Microsoft producten. Dat is dan ook waar mijn specialisme ligt. Niet alleen de voorkant, maar ook de middletier en back-end zijn bij mij in goede handen.


Bij Technieken kunt u een uitgebreid overzicht vinden van de technieken die ik ondersteun. Mocht u hulp nodig hebben bij uw ontwikkeltraject en u maakt gebruik van de technieken uit deze lijst, kan ik u zeker van dienst zijn.

Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft. Onder de kop Contact kunt u de verschillende manieren vinden om met mij in contact te komen. Mocht het zo zijn dat het niet direct lukt via de telefoon, laat dan een bericht achter of stuur een e-mail bericht zodat ik met U contact kan opnemen.